Waar vindt u onze producten?
In winkels voor natuurlijke producten, apotheken en parafarmacieën of bij een van onze online-partners
 

Gezondheid: vakantie zonder zorgen

De vakantie staat voor de deur. Een verblijf in het buitenland is vaak heel leuk, maar toch kunnen enkele kleine ongemakken op gezondheidsvlak soms voor een negatieve noot zorgen. Laboratoires ORTIS gaat met u mee, voor een vakantie zonder zorgen!


Gezond op weg

Lange reizen, met de auto, de trein, of het vliegtuig, zijn voor niemand aangenaam.

 

Vakantie - bloedsomloop: zware en gezwollen benen

Heerlijk licht reizen

Lang stilzitten is niet bevorderlijk voor de bloedcirculatie.
Resultaat: een gevoel van zware en gezwollen benen.

Om dit te voorkomen, is het aangeraden om:

  • regelmatig een pauze in te lassen tijdens uw reis: wandel enkele minuten in de buitenlucht rond;
  • draag geen te strakke kledij die een goede bloedcirculatie verhindert;

Indien u snel last hebt van zware benen, zorg dan voor een goede voorbereiding. De planten in  Toniven Express stimuleren een goede bloedcirculatie en verlichten het gevoel van zware benen.

 

Vakantie: Gedaan met reisziekte

Gedaan met reisziekte

Sommige mensen hebben tijdens het reizen ook last van misselijkheid . Dit ongemak tijdens het reizen wordt veroorzaakt doordat de ogen en het evenwichtscentrum in het binnenoor verschillende signalen versturen, dat nog wordt versterkt door de warmte en het opgesloten zitten in een kleine ruimte.

Om deze ongemakken te voorkomen, bestaat er een natuurlijke oplossing  Minesium , de tabletten, die moeten ingenomen worden voor het vertrek en tijdens de reis, zorgen, dankzij de synergetische werking van gember, heemst en pepermunt, voor een lichte maag.

 

Enkele oplossingen voor een goede gezondheid op uw bestemming

Enkele oplossingen voor een goede gezondheid op uw bestemming

Eens u op uw vakantiebestemming bent aangekomen, kunnen andere kleine ongemakken opduiken. 

Een optimale darmtransit

Heel wat mensen hebben op vakantie last van spijsverteringsproblemen . Warmte, de stress van het reizen, het urenlang stilzitten, een eventueel tijdsverschil of een verandering van gewoonte zijn allemaal factoren die kunnen bijdragen tot een vertraagde darmtransit.

Om een goede darmtransit te behouden op vakantie moet u voldoende water drinken - minimaal 1,5 liter per dag - en verse groenten en fruit eten. Als dat niet volstaat, is er Vruchten&Vezels FORTE . Dankzij een synergie van ingrediënten die werden geselecteerd wegens hun snelle werking, voelt u zich reeds de volgende dag opgelucht.

Uw maag in goede vorm

Op vakantie worden we ook vaak geconfronteerd met spijsverteringsproblemen. Een verandering van ons gewone voedingspatroon en onze levenswijze, soms overvloedige maaltijden met veel drank kunnen onze maag soms zwaar op de proef stellen.

De combinatie van Indiase kruisbes en zoethout in Minacia FORTE zorgt op een volledig natuurlijke manier voor verlichting bij maagproblemen.

Een plattere buik

Omdat een opgeblazen gevoel vaak samengaat met een verandering en overdaad in de voeding, kunnen we hier tijdens onze vakantie vaak last van krijgen. Dit opgeblazen gevoel is onaangenaam en weinig flaterend, vooral wanneer we rondwandelen in lichtere zomerkledij of badpak.

Help het comfort van een platte buik terug te vinden met Colon Relax FORTE , een oplossing op basis van venkel, pepermunt, citroenmelisse en echte kamille.

 

Help uw lever te herstellen na uw vakantie

Na de vakantie kunt u te maken krijgen met een zware vertering.

Na talrijke aperitiefjes en barbecues goed voorzien van drankjes, lopen we het risico dat onze lever overbelast geraakt. Het is daarom aanbevolen om de lever te helpen om deze periode door te komen.

Lever-Zuivering , op basis van artisjok, paardenbloem en mariadistel, werkt snel en helpt uw lever te ontgiften en ondersteunt de eliminatie van toxines.Goeie reis en een prettige vakantie!

 

Aanvullende informatie over deze planten en ingrediënten: