Waar vindt u onze producten?
In winkels voor natuurlijke producten, apotheken en parafarmacieën of bij een van onze online-partners

Klei, Tijm & Propolis

Spijsvertering
Spijsverteringscomfort.
  • Tijm draagt bij tot het spijsverteringscomfort
  • + klei , propolis
Bevat
€ 0,00
  • origine-naturelle_nl-be
  • vegetarien-ok_nl-be
Meer informatie
Gebruiksaanwijzing Eén tot twee maal per dag buiten de maaltijden 2 tabletten innemen met een groot glas water. Voor een langdurig effect is het aangeraden om de inname gedurende minstens 3 weken voort te zetten.
Voorzorgsmaatregelen Niet geschikt voor personen die allergisch zijn voor bijenproducten en bij astma omwille van de aanwezigheid van propolis. Niet geven aan kinderen onder de 12 jaar, niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Omwille van het groot absorptievermogen van klei is het aangeraden om de tabletten niet samen in te nemen met geneesmiddelen of andere remedies. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.
Bewaarvoorschriften

Bij voorkeur bewaren bij een temperatuur van 15 - 25°C op een donkere en droge plaats.

Ingrediënten

Vulstof: microkristallijne cellulose; klei (937 mg/4 tab.), droog tijmextract (Thymus vulgaris L. – 500 mg/4 tab.), droog propolisextract (225 mg/4 tab.), maltodextrine; antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide; glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, dextrine, sojalecithine, natriumcitraat, natriumcarboxymethylcellulose; kleurstof: chlorofyl; aroma: essentiële oliën van linaloltijm (Thymus vulgaris linaloliferum).

Verpakking

5411386886921

Andere producten die u kunnen interesseren!