Waar vindt u onze producten?
In winkels voor natuurlijke producten, apotheken en parafarmacieën of bij een van onze online-partners

Minesium

Spijsvertering
Lichte maag
Snelle werking
  • Gember draagt bij tot de goede werking van de maag bij een zware maaltijden of bij ongemakken met betrekking tot het reizen
  • + echte heemst en pepermunt
Bevat
€ 0,00
  • origine-naturelle_nl-be
  • prise-demande_nl
  • vegetarien-ok_nl-be
  • action-rapide_nl
Meer informatie
Gebruiksaanwijzing

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 tot 2 tabletten innemen wanner de behoefte zich voordoet met een glas water. Overschrijd niet 3 tabletten per dag.

Voorzorgsmaatregelen Niet aanbevolen in geval van zwangerschap en borstvoeding. Niet geven aan kinderen onder de 6 jaar. Het is aangeraden om een gezondheidsspecialist te raadplegen alvorens dit product te gebruiken. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.
Bewaarvoorschriften

Bij voorkeur bewaren bij een temperatuur van 15 - 25°C op een donkere en droge plaats.

Ingrediënten

Vulstof: microkristallijne cellulose; poeder van echte heemst (Althaea officinalis L. - 300 mg/3 tab.), droogextract van gember (Zingiber officinale (L.) Roscoe – 92,4 mg/3 tab.), etherische olie van pepermunt (Mentha x piperita L. – 16,5 mg/3 tab.), acaciavezels (Acacia senegal L.); antiklontermiddel: magnesiumstearaat; glansmiddelen: talk, hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, dextrine, soyalecithine, natriumcitraat, natriumcarboxymethylcellulose.

Verpakking

5411386888475

Gezondheidsadvies
Andere producten die u kunnen interesseren!