Waar vindt u onze producten?
In winkels voor natuurlijke producten, apotheken en parafarmacieën of bij een van onze online-partners

Detoxine Silhouet

Zuivering
Silhouet
Programma (14 dagen)
  • Een programma van 14 dagen om mijn silhouet te verfijnen!
  • Moerasspirea: helpt bij de ondersteuning van de verwijderingsfuncties van water
  • Rode wijnstok: helpt het gevoel van zware benen te verminderen
  • + Groene koffie
  • Een lekkere kersensmaak
Bevat
€ 0,00
  • origine-naturelle_nl-be
  • alcool-no_nl
  • colorant-no_nl
  • conservateur-no_nl
  • vegetarien-ok_nl-be
Meer informatie
Gebruiksaanwijzing

De fles goed schudden van links naar rechts vóór gebruik. Van de 1e tot de 7e dag: 12 ml oplossen in een groot glas water, ’s morgens vóór het ontbijt. Van de 8e tot de 14e dag: 12 ml oplossen in een groot glas water, ’s morgens vóór het ontbijt en 12 ml vóór de hoofdmaaltijd. Na 14 dagen wordt het aangeraden de inname van Detoxine Silhouet te verlengen. Drink 12 ml opgelost in een glas water, ‘s morgens voor het ontbijt gedurende 20 dagen op.

Voorzorgsmaatregelen

Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetarïers. Bij zwangerschap en borstvoeding: medisch advies aanbevolen. Tijdens de eerste dagen kan u een versnelling van de darmtransit gewaarworden. Een medisch advies wordt aanbevolen bij diabetici en bij personen met hypoglycemie. Tijdens inname van dit product, wordt aangeraden om het gebruik van cafeïne-bevattende dranken te beperken. Het gebruik bij personen onder behandeling met anticoagulantia of met een allergie voor salicylaten wordt niet aanbevolen. Niet gebruiken bij kinderen en adolescenten onder 18 jaar. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Bewaarvoorschriften

Bij voorkeur bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats en uit de buurt van licht. De fles in de koelkast bewaren na opening.

Ingrediënten

Geconcentreerd appelsap (Malus domestica Borkh.) en kersensap (Prunus cerasus L.), water, droge extracten van: moerasspirea (Filipendula ulmaria (L.) Maxim. - 250 mg/12 ml), groene koffie geconcentreerd aan min. 45% CGA (Coffea canephora robusta - 200 mg/12 ml), rode wijnstok (Vitis vinifera L. - 180 mg/12 ml), kersen-aroma. GEEN TOEGEVOEGDE SUIKERS (bevat van nature aanwezige suikers), ZONDER BEWAARMIDDELEN, ZONDER ZOETSTOFFEN.

Verpakking
Gezondheidsadvies
Andere producten die u kunnen interesseren!