Waar vindt u onze producten?
In winkels voor natuurlijke producten, apotheken en parafarmacieën of bij een van onze online-partners

Relax&GO Bio

Stress
Programma
  • Ginseng poeder dat sterk geconcentreerd is in ginsenosiden, is adaptogeen. Het draagt bij aan stressbestendigheid en helpt vechten tegen vermoeidheid om zodoende uitputting te voorkomen
  • Saffraanextract reguleert dopamine, het hormoon van het welzijn. Het helpt een goed humeur te behouden en draagt bij aan het geestelijk welzijn
  • Goed verdragen formule: zonder slaperigheid, afhankelijkheid of gewenning Formule 100% van natuurlijke oorsprong
Bevat
€ 0,00
  • bio_eu
  • accoutumance-no_nl-be
  • dependance-no_nl
  • somnolence-no_nl-be
  • vegetarien-ok_nl-be
Meer informatie
Gebruiksaanwijzing

Volwassenen (vanaf 18 jaar): 2 tabletten per dag, ‘s ochtends bij het ontbijt, met een glas water. Voor een optimale werking wordt aangeraden om Relax&Go gedurende 1 maand in te nemen.

Voorzorgsmaatregelen Niet gebruiken in geval van zwangerschap. Niet gebruiken indien u in behandeling bent voor depressie. Niet gebruiken met geneesmiddelen tegen diabetes. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.
Bewaarvoorschriften

Bij voorkeur bewaren bij een temperatuur van 15 tot 25°C, op een droge plaats en uit de buurt van licht.

Ingrediënten

draagstof: poeder van maïssiroop*, poeder van maltodextrine*; hele wortels (waaronder de worteltjes) van Panax ginseng C.A. Meyer* (685 mg met 40 mg ginsenosiden/ 2 tabl.), saffraanextract* (Crocus sativus L. – 32,88 mg/ 2 tabl.); glansmiddelen: palmstearine*, acaciavezels*; emulgator: glycerine; antiklontermiddel: talk, verdikkingsmiddel: carrageen.
*Van biologische landbouw - Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.

Aanvullende informatie
Verpakking

5411386889694

5411386891505

Gezondheidsadvies
Andere producten die u kunnen interesseren!