Waar vindt u onze producten?
In winkels voor natuurlijke producten, apotheken en parafarmacieën of bij een van onze online-partners

Minacia FORTE

Spijsvertering
Maag
Snelle werking
  • Zoethout helpt het evenwicht van het spijsverteringsstelsel te bewaren door bij te dragen aan een normale productie van het maagslijm
  • Indiase kruisbes reguleert de maagzuurproductie
  • + alginaten
  • Drinkgel – Frambozensmaak
Bevat
€ 0,00
  • origine-naturelle_nl-be
  • vegetarien-ok_nl-be
Meer informatie
Gebruiksaanwijzing Neem 1 stick (12 g), 4 x per dag, indien nodig, na de belangrijkste maaltijden en vóór het slapen gaan.
Voorzorgsmaatregelen Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Niet meer dan 6 weken gebruiken zonder medisch advies. Niet gebruiken in geval van zwangerschap en borstvoeding. Niet aanbevolen voor kinderen. In geval van gebruik van medicijnen, gelieve een ruimte van 2 uur te respecteren tussen de inname van Minacia en het medicijn. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.
Bewaarvoorschriften

Bij voorkeur bewaren bij een temperatuur van 15 -25°C op een donkere en droge plaats.

Ingrediënten

Geconcentreerd appelsap (Malus domestica Borkh.); draagstoffen: maltitol, fructosesiroop van tarwe (zonder gluten), water; vloeibaar extract van zoethout (Glycyrrhiza glabra L. 1,25 g/4 sticks); kleurstof: bietenrood; natriumalginaat (1200 mg/4 sticks); stabilisator: acaciavezel; droogextract van Indiase kruisbes (Emblica officinalis Gaertn – 600 mg/ 4 sticks); natuurlijk aroma.
ZONDER BEWAARMIDDEL.

Verpakking
Beschikbaar ook in een verpakking met 36 tabletten (programma)
  1. ORTIS - Minacia REGULAR
Gezondheidsadvies
Andere producten die u kunnen interesseren!