Koninginnebrij BIO

Bijenproduct
Programma (24 dagen)
  • Koninginnenbrij van hoge zuiverheid in BIO-tabletten
  • Laboratoires ORTIS kiest de bijenteeltregio en -productiemethoden zodat de koninginnenbrij van ORTIS de volgende garanties heeft: een hoge zuiverheid, de BIO-certificatie, de afwezigheid van contaminanten, gegarandeerd door de controle van elk lot conform de Europese wetgeving, oogsten die de duurzaamheid en het voortzettingsvermogen van de bijenzwermen garanderen
  • Smaak: sinaasappel
  • Ideaal voor het hele gezin
Bevat
€ 0,00
  • bio_eu
  • enfant-ok-6_int
  • vegetarien-ok_nl-be
Meer informatie
Gebruiksaanwijzing

Aanvangsdosering: volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 2 tabletten doorbijten of opzuigen, dit stemt overeen met 2000 mg zuivere koninginnebrij per dag.
Onderhoudsdosering: volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 tablet doorbijten of opzuigen, dit stemt overeen met 1000 mg zuivere koninginnebrij per dag.
Kinderen van 6 tot 12 jaar: 1/2 tablet doorbijten of opzuigen, dit stemt overeen met 500 mg koninginnebrij. Door de grootte van de tablet is dit product.

Voorzorgsmaatregelen

Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Afgeraden in geval van astma of een allergie aan bijenproducten. Bij zwangerschap en borstvoeding: medisch advies aanbevolen. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar.

Bewaarvoorschriften

Bij voorkeur bewaren bij een temperatuur van 15 - 25°C op een donkere en droge plaats.

Ingrediënten

poeder van maïssiroop*; gelyofiliseerde koninginnebrij* (666,8 mg/2 tabl. - equivalent aan 2000 mg verse koninginnebrij); poeder van tarwesiroop* (glutenvrij), natuurlijk aroma, palmstearine*; antiklontermiddel: siliciumdioxide.
*Van biologische landbouw - Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.

Verpakking

Beschikbaar in een verpakking met 24 tabletten, in een 250 ml (zonder alcohol) en 500 ml fles.

Andere producten die u kunnen interesseren!