Koninginnebrij Original BIO

Bijenproduct
Programma (40 dagen)
  • Koninginnenbrij formule zonder alcohol
  • De Laboratoires ORTIS kiezen de bijenteeltregio en -productiemethoden zodat de koninginnenbrij van ORTIS de volgende garanties heeft: een grote zuiverheid, de BIO-certificatie, de afwezigheid van contaminanten, gegarandeerd door de controle van elk lot conform de Europese wetgeving, oogsten die de duurzaamheid en het voortzettingsvermogen van de bijenzwermen garanderen
Bevat
€ 0,00
  • bio_eu
  • colorant-no_nl
  • conservateur-no_nl
  • vegetarien-ok_nl-be
Meer informatie
Gebruiksaanwijzing

De fles goed schudden. Het product, puur of verdund in water of fruitsap, ’s ochtends of ‘s middags innemen bij de maaltijd.
Aanvangsdosering: drink 25 ml per dag, wat overeenkomt met 2000 mg pure koninginnebrij.
Onderhoudsdosering: drink 12,5 ml per dag, wat overeenkomt met 1000 mg pure koninginnebrij.

Voorzorgsmaatregelen De volledige fles gebruiken zonder onderbreking. Niet gebruiken in geval van zwangerschap en borstvoeding. Er wordt aangeraden om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Afgeraden in geval van astma of een allergie aan bijenproducten. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.
Bewaarvoorschriften

Vóór opening, bij voorkeur bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats en uit de buurt van licht. Eens geopend, de fles in de koelkast bewaren.

Ingrediënten

Zachte witte wijn* (bevat sulfieten), zuivere koninginnebrij* (2000mg/25 ml of 40g/500 ml), honing* (1250mg/25 ml). Zonder bewaarmiddel** Alcohol 12,5 % vol. In het ORTIS KONINGINNEBRIJ gamma is er eveneens een formule zonder alcohol beschikbaar.
* Van biologische landbouw - Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.
**In overeenstemming met de regelgeving inzake Bio producten.

Verpakking

Beschikbaar in een verpakking met 24 tabletten, in een 250 ml (zonder alcohol) en 500 ml fles.

Andere producten die u kunnen interesseren!