Red Energy Original

Vitaliteit
Onmiddellijke energie
Snelle werking
  • Klop van de hamer? Red energy, 10 vitaliserende shots, 100% natuurlijk, voor een onmiddellijke boost!
  • Red Energy bevat een superactief extract van granen van de guarana, een plant die traditioneel gebruikt wordt door de Amazone-Indianen tegen de vermoeidheid, en die een onmiddellijke dosis tonus levert
  • Helpt de geest actief te houden
  • Helpt de waakzaamheid te ondersteunen
  • Geen zenuwachtigheid veroorzaakt
  • Op basis van guarana: ideaal voor sportievelingen, mensen die ’s nachts werken, studenten die zich voorbereiden op hun examens, en voor iedereen die een avondje wil stappen
  • Originele formule op basis van wijn
Bevat
€ 0,00
  • bio_eu
  • vegetarien-ok_nl-be
Meer informatie
Gebruiksaanwijzing De inhoud van het flesje, puur of verdund in een koude drank innemen, wanneer de behoefte zich voordoet.
Voorzorgsmaatregelen Er wordt aangeraden niet meer dan 2 flesjes per dag te nemen. Bevat cafeïne: afgeraden aan kinderen en bij zwangschap en borstvoeding (cafeïnegehalte per flesje: 30 mg). Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.
Bewaarvoorschriften

Bij voorkeur bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats en uit de buurt van licht.

Ingrediënten

Witte wijn* (bevat sulfieten), droogextract van guarana (Paullinia cupana Kunth. ex H.B.K. – 240 mg/15 ml)*. Alcohol 14% vol. Zonder bewaarmiddel** *Afkomstig van de bio6logische landbouw – Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01. **In overeenstemming met de regelgeving inzake Bio producten.
ELK MONODOSISFLESJE (15 ML) BEVAT 30 MG CAFEÏNE.

Verpakking

Beschikbaar in een verpakking met 150 ml (10 flesjes van 15 ml), monodosisflesjes van 15 ml met en zonder alcohol.

Aanvullende informatie Omwille van een akkoord betreffende het gebruik van het merk RED ENERGY, worden de RED ENERGY producten enkel in de Benelux verkocht.
Gezondheidsadvies
Andere producten die u kunnen interesseren!