Waar vindt u onze producten?
In winkels voor natuurlijke producten, apotheken en parafarmacieën of bij een van onze online-partners
Vitamine B3

Vitamine B3

Vitamine B3 is een water oplosbaar vitamine. Het wordt ook wel niacine of vitamine PP genoemd.

Afkomst

Vitamine B3 komt vooral voor in gevogelte, granen en lever.

Gebruik

Vitamine B3, een voorloper van NAD+ (nicotinamide adenine dinucleotide) en NADP+ (nicotinamide adenine dinucleotide fosfaat), maakt deel uit van twee belangrijke elektronendragers die een erg belangrijke rol spelen in het energiemetabolisme. Vitamine B3 komt dus tussen in meer dan 200 enzymatische reacties die een belangrijke impact hebben op oxidatieve stress in cellen. Het gebruik is bijgevolg erg nuttig bij micro-ontstekingen meer bepaald ter hoogte van het spijsverteringsstelsel.

Bibliografie

Verwante producten
36 tabletten (planten)
+ 18 tabletten (Lactobacillus & Bifidobacterium)
ORTIS - Colon Balance REGULAR
Colon Balance REGULAR Darm
Frequent opgeblazen gevoel (+ 3x/maand)
Programma
ORTIS - Colon Balance REGULAR
Colon Balance REGULAR Darm
Frequent opgeblazen gevoel (+ 3x/maand)
Programma

Citroenmelisse helpt iin het geval van opgeblazen gevoel en flatulenties + Lactobacillus + Bifidobacterium ...

De gezondheidsclaims voor planten die in onze producten voorkomen, staan op een lijst van gezondheidsclaims in afwachting van een definitief standpunt van Brussel (cf. website van de Europese Commissie: http://ec.europa.eu/nuhclaims/). Ten gevolge van hun behandeling door de nationale overheden, kunnen hierin wijzigingen optreden.

De gezondheidsclaims van andere voedingsmiddelen of bestanddelen in onze producten zijn conform aan het Reglement N° 432/2012 van de Commissie van 16 mei 2012, die een lijst opmaakt van de toegelaten gezondheidsclaims ivm voedingsmiddelen, die niet verwijzen naar de vermindering van ziekterisico’s, de ontwikkeling van ziektes en de gezondheid van kinderen (cf. website van de Europese Commissie: http://ec.europa.eu/nuhclaims/).