πού θα βρείτε τα προϊόντα μας
Τα προϊόντα ORTIS διατίθενται στα φαρμακεία
και online στο EvZeen.com

ORGANIC Relax & GO

Στρες
Πρόγραμμα
  • Το τζινσένγκ σε σκόνη με υψηλή συγκέντρωση τζινσενοσιδών έχει προσαρμογενείς ιδιότητες. Βοηθά στην αντιμετώπιση του στρες και την καταπολέμηση της κόπωσης με στόχο την αποφυγή της εξουθένωσης
  • Το εκχύλισμα ζαφοράς ρυθμίζει την ντοπαμίνη, την ορμόνη που συνδέεται με την ευεξία. Βοηθά στην προαγωγή θετικής διάθεσης και συμβάλλει στην ψυχική ευεξία
  • Καλά ανεκτή φόρμουλα: Δεν προκαλεί υπνηλία ή εξάρτηση∙ δεν προκαλεί εθισμό Φόρμουλα 100% φυσικής προέλευσης
€0,00
  • bio_eu
  • accoutumance-no_cy-el
  • dependance-no_cy-el
  • somnolence-no_cy-el
  • vegetarien-ok_cy-el
More Information
Οδηγίες χρήσης Ενήλικες από 18 ετών και άνω: 2 δισκία την ημέρα, το πρωί κατά το πρόγευμα μ’ένα ποτήρι νερό. Για βέλτιστα αποτελέσματα, συνεχίστε τη λήψη του Relax & Go για 1 μήνα.
Προφυλάξεις Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αν είστε έγκυος. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αν ακολουθείτε θεραπεία για κατάθλιψη. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν αν λαμβάνετε αντιδιαβητική αγωγή. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής κι ενός υγιούς τρόπου ζωής. Φυλάξτε το προϊόν μακριά από μικρά παιδιά. Κατάλληλο για χορτοφάγους. Το χρώμα, η οσμή και η γεύση δύναται να ποικίλουν, χωρίς ωστόσο να επηρεάζεται η ποιότητα ή η αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Αυτό οφείλεται στα φυσικά χαρακτηριστικά των συστατικών.
Συνθήκες φύλαξης

Φυλάξτε κατά προτίμηση σε ξηρό και σκοτεινό μέρος, μεταξύ 15 και 25°C.

Συστατικά

Φορείς: σιρόπι αραβόσιτου σε σκόνη*, μαλτοδεξτρίνη σε σκόνη* ολόκληρες ρίζες (περιλαμβανομένων ριζιδίων) Panax ginseng C.A. Meyer* (685 mg παρέχουν 40 mg τζινσενοσίδες /2 δισκία), εκχύλισμα ζαφοράς* (Crocus sativus L. – 32.88 mg/2 δισκία)∙ υλικά γλασαρίσματος: φοινικοστεατίνη*, ίνες ακακίας*∙ γαλακτωματοποιητής: γλυκερίνη∙ αντισυσσωματικός παράγοντας: τάλκης∙ πυκνωτικό μέσο: καραγενάνη.
* Από οργανικές καλλιέργειες - Πιστοποίηση Certisys BE-BIO-01.

Μέγεθος συσκευασίας

Διατίθεται σε συσκευασίες των 30 δισκίων.

Συμβουλές για την υγεία
Βρήκαμε κι άλλα προϊόντα που πιθανόν να σας αρέσουν!