Waar vindt u onze producten?
In winkels voor natuurlijke producten, apotheken en parafarmacieën of bij een van onze online-partners
 

Wat voor soort transitproblemen ervaart u?

Transitproblemen?
Een persoonlijk en toch veelvoorkomend verhaal ...

"Een opgeblazen gevoel, lucht slikken" ... me zwaar en slecht in mijn vel voelen en last hebben van alle ongemakken die gepaard gaan met een slechte transit? Daar pas ik voor!

"Mijn opgezette buik en krampen ..." verhinderen me om vrij te bewegen en van mijn dag te genieten? Nee, bedankt!


Een onregelmatige of verstoorde transit vaak voor.

En toch komt een onregelmatige of verstoorde transit vaak voor.

Wist u dat 2 vrouwen op 3, 50% van de senioren en 20% van de mannen zeggen problemen te ervaren met hun darmtransit? Als we de ongemakken in beschouwing nemen die worden veroorzaakt door een slechte transit, kunnen we spreken van een echte aanslag op de levenskwaliteit.

Het gevolg van onze levensstijl?

Een steeds sneller levensritme leidt vaak tot een slechter voedingspatroon: we drinken niet genoeg water en we eten te weinig fruit en vezels.

Restaurantbezoekjes, zakenlunches, een zittend leven, stress of excessen aller aard blijven de meest voor de hand liggende oorzaak van een onregelmatige transit.

U hoeft niet in stilte te lijden, er kan iets aan worden gedaan!


Wat voor soort transitproblemen ervaart u?

Wat voor soort transitproblemen ervaart u?

OCCASIONELE
trage transit


Niemand blijft gespaard van een occasionele trage darmwerking. Vaak is de onregelmatige darmtransit het gevolg van een verandering in leefgewoonten. Tijdens de vakantie bijvoorbeeld eten we anders, op andere uren en laten we de teugels wat losser. En dan zijn er ook vaak die weinig aangename toiletten...

Kortom, niets is zoals thuis!

Stresserende periodes of bepaalde geneesmiddelen (pijnstillers of hoestmiddelen) zijn andere mogelijke oorzaken van een tijdelijke trage darmwerking.


getuigenis: occasionele problemen met de darmtransit

Sofie,
34 jaar, mama van twee kinderen

Ik heb een heel druk leven als mama. Ik haast me van het werk naar de supermarkt en de activiteiten van de kinderen. Dat helse stresserende ritme heeft zijn gevolgen op mijn transit, ik heb al enkele dagen geen stoelgang gemaakt. Dat heeft ook een impact op mijn actief en sociaal leven. Het is een probleem dat zich af en toe voordoet en ik heb geen zin om een geneesmiddel in te nemen, omdat ik bang ben voor de bijwerkingen.

Ik heb nood aan een natuurlijke oplossing die snel werkt!


Vruchten en ingrediënten die van nature rijk zijn aan vezels

De natuurlijke oplossing van Laboratoires ORTIS: Vruchten&Vezels FORTE , een selectie van planten voor een snelle werking op uw transit. Hebt u de laatste tijd darmproblemen? Iedereen ondervindt weleens moeilijkheden met harde en brokkelige ontlasting ...

Een nieuwe 2-in-1-formule:
darmtransit + opgeblazen gevoel

De doeltreffendheid van Vruchten&Vezels FORTE is gebaseerd op een synergie van werkingen en een gezuiverd extract van Tibetaanse rabarber, ontwikkeld door Laboratoires ORTIS, die zorgt voor een optimale balans tussen hydratatie en darmstimulatie.

Deze nieuwe formule met klinisch bewezen doeltreffendheid werkt snel in op de transit dankzij rabarber, vijgen en tamarinde, en verhelpt ook het opgeblazen gevoel door de heilzame werking van karwij, zonder gewenning en zonder irritatie of andere ongewenste effecten

Vruchten&Vezels FORTE, planten voor snelle actie op uw transit

FREQUENTE
trage transit


Een sedentaire levensstijl, de leeftijd, hormonale schommelingen, vezelarme voeding of te rijke, te vette of te bewerkte maaltijden zijn allemaal factoren die de goede werking van de darmen kunnen verstoren. Soms kan ook een megacolon de oorzaak zijn van een vertraagde transit.

Kortom, wanneer voeding niet volstaat om de transit te normaliseren ...

maken we steeds minder vaak stoelgang en blijft het probleem aanhouden! Dat komt dan voornamelijk door onvoldoende hydratatie van de stoelgang.

De voedselbolus doorloopt het darmkanaal met een normale snelheid, maar de uitscheiding is niet gemakkelijk, onregelmatig, vaak onvolledig en zelfs pijnlijk.


Témoingnage: problème de transit intestinal de type fréquents

Bart en Hilde

Mijn man en ik hebben regelmatig last van een vertraagde transit. Door onze leeftijd zijn we wat minder actief geworden. Onze voeding volstaat niet altijd om een regelmatige transit te behouden.

We willen onze darmtransit op een natuurlijke en blijvende wijze REGULEREN.


De natuurlijke oplossing van Laboratoires ORTIS: vruchten en ingrediënten die van nature rijk zijn aan vezels

De doeltreffendheid van Vruchten&Vezels REGULAR is gebaseerd op een synergie van planten die de darmfunctie duurzaam reguleert dankzij een krachtig hydraterende werking in combinatie met een ballastwerking en een matig stimulerende werking.

  • Rabarber vergemakkelijkt de darmtransit
  • Vijgen dragen bij aan een goede darmgezondheid
  • Tamarinde staat bekend om haar ballastwerking die de transit bevordert
  • Zonder toegevoegde suikers, bevat van nature aanwezige suikers
  • Zonder bewaarmiddelen
  • Zonder zoetstoffen
  • Vruchten&Vezels REGULAR planten om de doorvoer soepel te reguleren