Waar vindt u onze producten?
In winkels voor natuurlijke producten, apotheken en parafarmacieën of bij een van onze online-partners

Geheugen

Geheugen

Wenst u uw geheugen te verbeteren? Onze oplossingen

Studeren om te slagen voor een examen, een object zoeken dat enkele weken geleden ergens is weggelegd, zich de plaats herinneren waar de wagen geparkeerd staat, een telefoonnummer of simpelweg het uur van een afspraak onthouden..., er wordt regelmatig in de loop van de dag beroep gedaan op ons geheugen, en dit bij elke leeftijd.

Laat het geheugen het afweten?

Ons brein is verantwoordelijk om de massa aan informatie die we continu ontvangen te analyseren, een deel ervan op te slaan en dit op het juiste moment terug te kunnen reconstrueren.
Maar soms kan ons geheugen falen, en dit vooral bij vermoeidheid, stress of angsten. Ook met het ouder worden functioneren de hersenen anders en kan het geheugen op bepaalde momenten het laten afweten of kan het meer concentratie vereisen.

Het is echter, behalve in het geval van geheugenstoornissen die verband houden met bepaalde ziekten, goed mogelijk om het geheugen te oefenen en het te verbeteren, om het zo lang mogelijk te kunnen behouden.

Verbeter uw geheugen tijdens de examenperiodes of na 40 jaar

Er bestaan verschillende oefeningen die het geheugen kunnen verbeteren en het kunnen helpen om de informatie die we dagelijks nodig hebben beter te bewaren. Het hebben van een gezonde levensstijl helpt ook om uw geheugen levendig te behouden.

Laboratoires ORTIS heeft een natuurlijk product bedacht op basis van ginkgo, een plant waarvan bekend is dat het de prestaties, het geheugen en het reactievermogen verhoogt. Dit dankzij een verbeterde bloedcirculatie in de hersenen. Guarana wordt eveneens gebruikt om de waakzaamheid en de concentratie te verbeteren.

Ons product is gebaseerd op ingrediënten die specifiek zijn gekozen om het geheugen te verbeteren

De producten van dit gamma

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 60 tabletten
  ORTIS - Memoform Exam
  Memoform Exam Geheugen
  € 0,00
  ORTIS - Memoform Exam
  Memoform Exam Geheugen
  € 0,00

  Diens synergie van ingrediënten van natuurlijke oorsprong is de ideale oplossing voor studenten vóór en tij ...

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren