Waar vindt u onze producten?
In winkels voor natuurlijke producten, apotheken en parafarmacieën of bij een van onze online-partners

Propex Drops Echinacea & Propolis

Preventie
Programma (7 dagen)
  • Een preventief programma op basis van alcoholische extracten van Echinacea en Propolis, ter ondersteuning van het immuunsysteem ...
Bevat
€ 0,00
  • enfant-ok-6_int
  • origine-naturelle_nl-be
  • vegetarien-ok_nl-be
Meer informatie
Gebruiksaanwijzing

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: vanaf de herfst, gedurende 1week per maand 3 x 30 druppels/dag. Bij de eerste gewaarwordingen: de hoeveelheid gedurende 3 dagen verdubbelen.
Kinderen tussen 6 en 12 jaar: 1/2 van de innamehoeveelheid voor volwassenen.

Voorzorgsmaatregelen Maakt vlekken op kleding. Afgeraden in geval van allergie voor bijenprodukten of astma. In geval van twijfel, doe een test op de binnenkant van de pols. Bij zwangerschap en borstvoeding: medisch advies aanbevolen. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerde en evenwichtige voeding, noch een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.
Bewaarvoorschriften

Bij voorkeur bewaren bij kamertemperatuur, op een droge plaats en uit de buurt van licht.

Ingrediënten

Alcoholisch extract aan 10% van de hele Echinacea purpurea- plant (50%), Alcoholisch extract aan 10% propolis (50%). Alcohol: 60% vol.
ZONDER BEWAARMIDDEL.

Aanvullende informatie
Verpakking

5411386874898

Gezondheidsadvies
Andere producten die u kunnen interesseren!