πού θα βρείτε τα προϊόντα μας
Τα προϊόντα ORTIS διατίθενται στα φαρμακεία
και online στο EvZeen.com
 

Tι είδους πρόβλημα εντερικής διέλευσης αντιμετωπίζετε;

Πρόβλημα εντερικής διέλευσης;
Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μια προσωπική ιστορία

«Φούσκωμα, αεροφαγία…» αισθάνομαι βαριά, δεν νιώθω άνετα με τον εαυτό, με όλες τις δυσάρεστες επιπτώσεις που συνοδεύουν την κακή εντερική διέλευση. Αυτό δεν είναι για μένα!

«Το πρησμένο στομάχι μου σφίγγει και στριφογυρίζει», με εμποδίζει από το να κινούμαι ελεύθερα και να αξιοποιώ τη μέρα μου όσο καλύτερα γίνεται… Όχι ευχαριστώ!


Η μη τακτική ή διαταραγμένη εντερική διέλευση δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο!

Κι όμως! Η μη τακτική ή διαταραγμένη εντερική διέλευση δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο!

Γνωρίζατε ότι 2 στις 3 γυναίκες, 50% των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας και 20% των ανδρών ισχυρίζονται ότι υποφέρουν από προβλήματα εντερικής διέλευσης; Η δυσφορία που προκαλεί η κακή διέλευση έχει επιβλαβείς επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής.

Μήπως φταίει ο τρόπος ζωής μας;

Ο όλο και πιο πολυάσχολος τρόπος ζωής μας συχνά συνοδεύεται από κακή διατροφή: Δεν πίνουμε αρκετό νερό ή δεν καταναλώνουμε αρκετά φρούτα και ίνες.

Τα εστιατόρια, τα επιχειρηματικά ταξίδια, ο καθιστικός τρόπος ζωής, το στρες και κάθε μορφή υπερβολής εξακολουθούν να αποτελούν την πιο προφανή αιτία της μη τακτικής εντερικής διέλευσης.

Παρόλα ααυτά, δεν είναι αναπόφευκτο, και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το ανέχεστε χωρίς να κάνετε κάτι!


Τι είδους πρόβλημα εντερικής διέλευσης αντιμετωπίζετε;

Τι είδους πρόβλημα εντερικής διέλευσης αντιμετωπίζετε;

ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΗ αργή εντερική διέλευση


Η αργή πέψη σε περιστασιακή βάση μπορεί να επηρεάσει τον καθένα. Η μη τακτική διέλευση οφείλεται συνήθως στην αλλαγή των συνηθειών μας. Όταν ταξιδεύουμε ή είμαστε σε διακοπές, τρώμε σε ακανόνιστες ώρες και συχνά δεν προσέχουμε … Για να μην αναφέρουμε και τις τουαλέτες, όπου κάποιες φορές το περιβάλλον μπορεί να είναι αρκετά δυσάρεστο...

Με λίγα λόγια, δεν είναι καθόλου το ίδιο με το να είσαι στο σπίτι σου!

Η παροδική νωθρότητα στην εντερική διέλευση μπορεί ακόμη να οφείλεται σε στρες ή στη λήψη ορισμένων φαρμάκων (αναλγητικά ή αντιβηχικά).


μαρτυρία: περιστασιακό πρόβλημα διαμετακομίσεως

Σελίν,
34 ετών, δύο παιδιά

Ως μητέρα, έχω έναν εξαιρετικά πολυάσχολο τρόπο ζωής καθώς πρέπει να ισορροπώ συνεχώς ανάμεσα στο γραφείο, τα ψώνια και τις δραστηριότητες των παιδιών μου. Αυτός ο ιλιγγιώδης και αγχώδης ρυθμός ζωής έχει αντίκτυπο στη λειτουργία των εντέρων μου και δεν έχω πάει στην τουαλέτα εδώ και μερικές μέρες, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η επαγγελματική και κοινωνική μου ζωή. Το πρόβλημα εμφανίζεται περιστασιακά και δεν θέλω να πάρω φάρμακα γιατί ανησυχώ για τις παρενέργειες.

Χρειάζομαι μια φυσική λύση που να προσφέρει γρήγορη δράση!


Φρούτα και συστατικά φυσικά πλούσια σε ίνες

Η φυσική λύση από τα Εργαστήρια ORTIS: Fruits&Fibres FORTE επιλεγμένα φυτά για γρήγορη δράση στην εντερική διέλευση. Μήπως τον τελευταίο καιρό υποφέρετε από αργή εντερική διέλευση σε περιστασιακή βάση; Κάποια στιγμή, όλοι μας μπορεί να αντιμετωπίσουμε πρόβλημα με μικρά και σκληρά κόπρανα…

Νέα φόρμουλα 2-σε-1:
Δράση στη διέλευση + στο φούσκωμα

Η αποτελεσματικότητα του Fruits&Fibres FORTE βασίζεται στη συνεργιστική δράση φυτών και στο εξαγνισμένο εκχύλισμα από θιβετιανό ραβέντι, που έχουν αναπτύξει τα Εργαστήρια ORTIS, διασφαλίζοντας μια βέλτιστη ισορροπία μεταξύ ενυδάτωσης και διεγερτικής δράσης στα έντερα.

Η νέα αυτή φόρμουλα με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα δρα γρήγορα γρήγορα στην εντερική διέλευση χάρη στο ραβέντι, το σύκο και τον ταμάρινδο, βοηθώντας ταυτόχρονα στο φούσκωμα λόγων των ευεργετικών ιδιοτήτων του κύμινου, χωρίς να προκαλεί εξάρτηση, ερεθισμό ή παρενέργειες.

Fruits&Fibres FORTE, φυτά για γρήγορη δράση στη διακίνησή σας

ΣΥΧΝΗ αργή εντερική διάβαση


Ο καθιστικός τρόπος ζωής, η ηλικία, οι ορμονικές ανισορροπίες, η ανεπαρκής πρόσληψη διαιτητικών ινών ή γεύματα πολύ πλούσια, πολύ λιπαρά ή υπερβολικά κατεργασμένα είναι παράγοντες που μπορεί να αναστατώσουν την ομαλή εντερική λειτουργία. Η παρουσία μεγάκολου επίσης μπορεί να προκαλέσει αργή διέλευση σε ορισμένες περιπτώσεις.

Με λίγα λόγια, όταν η διατροφή από μόνη της δεν μπορεί να επαναφέρει την ισορροπία στην εντερική διέλευση…

Πάμε στην τουαλέτα λιγότερο συχνά… και τότε το πρόβλημα έχει την τάση να εδραιώνεται! Αυτό οφείλεται στο ότι τα κόπρανα δεν ενυδατώνονται επαρκώς.

Ο βλωμός τροφής περνά μέσα από το έντερο με κανονικό ρυθμό, αλλά η κένωση είναι δύσκολη, μη τακτική, συχνά ατελής, ακόμη και επώδυνη.


Μαρτυρία: Κοινός τύπος προβλήματος διαμεσολάβησης

Σολάνζ και Ρενέ

Ο σύζυγός μου κι εγώ συχνά υποφέρουμε από αργή εντερική διέλευση. Μεγαλώνοντας, ο τρόπος ζωής μας έχει γίνει πιο καθιστικός. Η διατροφή μας δεν αρκεί για να διατηρήσουμε μια τακτική διέλευση.

Πρέπει να ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ την εντερική διέλευση με φυσικό και διαρκή τρόπο


Η φυσική λύση από τα Εργαστήρια ORTIS: Φρούτα και συστατικά φυσικά πλούσια σε ίνες

Η αποτελεσματικότητα του Fruits&Fibres REGULAR βασίζεται στις συνεργιστικές ιδιότητες φυτών με διαρκή δράση επανεξισορρόπησης της εντερικής λειτουργίας χάρη στην ισχυρή ενυδατική δράση, σε συνδυασμό με μια ήπια διεγερτική και διογκωτική λειτουργία.

Τα 100% φυσικά συστατικά του Fruits&Fibres:

  • Το ραβέντι συμβάλλει στη διευκόλυνση της εντερικής διέλευσης.
  • Το σύκο συμβάλλει στην καλή υγεία των εντέρων.
  • Ο ταμάρινδος είναι γνωστό ότι προάγει τη διέλευση χάρη στη διογκωτική του δράση.
  • Χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, περιέχει φυσικά σάκχαρα.
  • Χωρίς συντηρητικά
  • Χωρίς γλυκαντικές ύλες

Fruits&Fibres REGULAR, να ρυθμίσουν αποτελεσματικά τη διαμετακόμιση ομαλά