πού θα βρείτε τα προϊόντα μας
Τα προϊόντα ORTIS διατίθενται στα φαρμακεία
και online στο EvZeen.com

Αποτοξίνωση

Αποτοξίνωση

Κάποιες περίοδοι διατροφικών υπερβολών, όπως για παράδειγμα οι γιορτές, συχνά μας προκαλούν ένα αίσθημα κούρασης. Στην περίπτωση συσσώρευσης υπερβολικής ποσότητας τοξινών, είναι πιθανόν ο οργανισμός μας να δυσκολεύεται πραγματικά να τις αποβάλει. Αποτέλεσμα: έλλειψη ενέργειας, θαμπό δέρμα, μεγαλύτερη ευερεθιστότητα και προβλήματα δυσπεψίας.

Μήπως δυσκολεύεστε να βγάλετε το δακτυλίδι σας στο τέλος της ημέρας; Τα πόδια σας φουσκώνουν όταν ζεσταίνει ο καιρός; Παρόλο που η κατακράτηση υγρών αποτελεί συχνά γυναικείο παράπονο, μπορεί να επηρεάσει και τους άνδρες. Αλλά μην ανησυχείτε: Έχετε στη διάθεσή σας φυσικές λύσεις για να απαλλαγείτε από την κατακράτηση και να ανακτήσετε μια λεπτή σιλουέτα.

Που οφείλεται η υπερφόρτωση του οργανισμού μας;

Ο οργανισμός μας πρέπει να επεξεργαστεί διάφορες τοξίνες από τις τροφές που καταναλώνουμε. Το αλκοόλ, το κρέας, τα προϊόντα που έχουν υποστεί βιομηχανική επεξεργασία και το αλάτι, κυρίως, όταν καταναλώνονται σε υπερβολικές ποσότητες, διαταράσσουν την πεπτική μας λειτουργία. Οι τοξίνες μπορεί ακόμη να προέρχονται από εξωτερικούς παράγοντες, όπως η ρύπανση και το κάπνισμα.

Οι τοξίνες αυτές αποβάλλονται μέσω τριών βασικών οργάνων: του ήπατος, του εντέρου και της σπλήνας. Το δέρμα και η αναπνευστική οδός επίσης διαδραματίζουν τον δικό τους ρόλο στον εξαγνισμό του οργανισμού.

Τι είναι αυτό που προκαλεί κατακράτηση υγρών;

Η κατακράτηση υγρών εκδηλώνεται με το πρήξιμο ορισμένων ιστών του σώματος – συνήθως στα χέρια, τις γάμπες, τους αστράγαλους και τα πόδια – και σε ορισμένες περιπτώσεις συνοδεύεται και από πόνο.

Βιώνουμε αυτά τα δυσάρεστα συμπτώματα όταν ο οργανισμός μας είναι υπερφορτωμένος με νερό και δεν μπορεί πλέον να αποβάλει υγρά. Τα βασικά όργανα που είναι υπεύθυνα για τη λειτουργία αυτή, κυρίως το ήπαρ και τα νεφρά, μαζί με το λυμφατικό σύστημα, δεν είναι σε θέση να λειτουργήσουν σωστά και να αποβάλουν τοξίνες αρκετά γρήγορα. Η κατακράτηση υγρών μπορεί επίσης να σχετίζεται με κακή κυκλοφορία του αίματος, τη ζέστη ή την παρατεταμένη ακινησία, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια μιας πολύωρης πτήσης.

Ένας υγιής τρόπος να εξαγνίσετε τον οργανισμό σας

Αν τα επίπεδα τοξινών είναι υπερβολικά ψηλά, θα πρέπει να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να τα αποβάλει. Μπορεί να είναι λοιπόν χρήσιμο, κάθε τόσο, να εξαγνίζουμε τον οργανισμό μας ώστε να ανακτήσουμε ζωντάνια και ισορροπία.

Τα Εργαστήρια ORTIS προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα λύσεων που σας βοηθούν να εξαγνίσετε τον οργανισμό σας κατά τρόπο φυσικό. Αυτό το συμπύκνωμα φυτών – με λευκή σημύδα, μάραθο, πικραλίδα, σπειραία, ταμάρινδο, κτλ. – και φύκια (άλγη) θα βοηθήσει τον οργανισμό σας να αποβάλει τις επιπλέον τοξίνες και να ανακτήσει τη ζωντάνια του σε διάστημα 7 ή 20 ημερών.

Χρησιμοποιήστε τα φυτά για να απαλλαγείτε από την κατακράτηση υγρών

Έχουμε στη διάθεσή μας φυσικές λύσεις για αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών. Ορισμένα φυτά έχουν συνεπώς αποστραγγιστικές και διουρητικές ιδιότητες.

Τα Εργαστήρια ORTIS έχουν συνδυάσει τη σπειραία, την κόκκινη άμπελο και τον πράσινο καφέ για να σας βοηθήσουν να ανακουφιστείτε από την κατακράτηση υγρών και να ανακτήσετε μια αρμονική σιλουέτα.

Οι λύσεις μας για εξαγνισμό του οργανισμού και μείωση της κατακράτησης υγρών

Έχουμε στη διάθεσή μας φυσικές λύσεις για αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών. Ορισμένα φυτά έχουν συνεπώς αποστραγγιστικές και διουρητικές ιδιότητες. Τα Εργαστήρια ORTIS έχουν συνδυάσει τη σπειραία, την κόκκινη άμπελο και τον πράσινο καφέ για να σας βοηθήσουν να ανακουφιστείτε από την κατακράτηση υγρών και να ανακτήσετε μια αρμονική σιλουέτα.

Τα προϊόντα της σειράς αυτής

4 Αποτελέσματα

ανά σελίδα
Set Descending Direction
 1. 20 μέρες (250 ml)
  Γεύση μήλο
  ORTIS - ORGANIC Detoxine Χωρίς Ιώδιο
  ORGANIC Detoxine Χωρίς Ιώδιο Αποτοξίνωση
  Χωρίς Ιώδιο
  Πρόγραμμα (20 μέρες)
  €0,00
  ORTIS - ORGANIC Detoxine Χωρίς Ιώδιο
  ORGANIC Detoxine Χωρίς Ιώδιο Αποτοξίνωση
  Χωρίς Ιώδιο
  Πρόγραμμα (20 μέρες)
  €0,00

  ΟΡΓΑΝΙΚΟ μείγμα 8 φυτών για βαθύ εξαγνισμό του οργανισμού ...
 2. 20 μέρες (250 ml)
  Γεύση σμέουρο – κράνμπερι
  ORTIS - ORGANIC Detoxine Vitality
  ORGANIC Detoxine Vitality Αποτοξίνωση
  Vitality
  Πρόγραμμα (20 μέρες)
  €0,00
  ORTIS - ORGANIC Detoxine Vitality
  ORGANIC Detoxine Vitality Αποτοξίνωση
  Vitality
  Πρόγραμμα (20 μέρες)
  €0,00

  ΟΡΓΑΝΙΚΟ κοκτέιλ 9 φυτών + φίκος για βαθύ εξαγνισμό του οργα ...
 3. 7 μέρες (7 φιαλίδια των 15 ml)
  Γεύση ρόδι – φρούτα του πάθους
  ORTIS - ORGANIC Detoxine Express
  ORGANIC Detoxine Express Αποτοξίνωση
  εξπρές
  Πρόγραμμα (7 μέρες)
  €0,00
  ORTIS - ORGANIC Detoxine Express
  ORGANIC Detoxine Express Αποτοξίνωση
  εξπρές
  Πρόγραμμα (7 μέρες)
  €0,00

  ΟΡΓΑΝΙΚΟ κοκτέιλ φυτών για να εξαγνίσετε τον οργανισμό σας ...
 4. 14 μέρες (250 ml)
  γεύση κεράσι
  ORTIS - Detoxine Body Line
  Detoxine Body Line
  Σιλουέτα
  Πρόγραμμα (14 μέρες)
  €0,00
  ORTIS - Detoxine Body Line
  Detoxine Body Line
  Σιλουέτα
  Πρόγραμμα (14 μέρες)
  €0,00

  Πρόγραμμα αποτοξίνωσης 14 ημερών! Η σπειραία συμβάλλει στη ...

4 Αποτελέσματα

ανά σελίδα
Set Descending Direction