πού θα βρείτε τα προϊόντα μας
Τα προϊόντα ORTIS διατίθενται στα φαρμακεία
και online στο EvZeen.com

Αρθρώσεις

Αρθρώσεις

Το σώμα μας περιέχει 400 περίπου αρθρώσεις με περίπλοκες λειτουργίες. Οι αρθρώσεις συγκρατούν ενωμένες τις άκρες δύο οστών και αποτελούνται από συνδέσμους, τένοντες και διάφορους ιστούς. Διατηρούν έτσι το σώμα μας ευκίνητο και ευέλικτο.

Πόνος στις αρθρώσεις: διάφορες αιτίες

Παρά το ότι ο πόνος στις αρθρώσεις αφορά συνήθως άτομα άνω των 50 ετών, στην πραγματικότητα μπορεί να επηρεάσει τον καθένα από εμάς .Οφείλεται σε διάφορες αιτίες.
Ο πόνος στις αρθρώσεις συνήθως:

 • Έχει μηχανική προέλευση: Ιστός όπως είναι ο χόνδρος των αρθρώσεων, φθείρεται με την πάροδο του χρόνου, με αποτέλεσμα την πρόκληση πόνου και δυσκαμψίας. Αυτό συμβαίνει στην περίπτωση της οστεοαρθρίτιδας
 • Οφείλεται σε τραυματισμό: Σε αυτή την περίπτωση, ο πόνος είναι το αποτέλεσμα πρόσκρουσης, πτώσης, υπερβολικής άσκησης ή υπερβολικής χρήσης. Περισσότερο επηρεάζονται οι αθλητές, ωστόσο μπορεί επίσης να οφείλεται σ’ έναν καθημερινό τραυματισμό ή ατύχημα,
 • Ή ακόμη οφείλεται σε φλεγμονή: Στην περίπτωση αρθρίτιδας ή ρευματισμού, παρατηρείται οξεία ή χρόνια φλεγμονή των αρθρώσεων.

Κουρκουμάς , το κλειδί για υγιείς αρθρώσεις

Φυσική, αποτελεσματική ανακούφιση από τη δυσάρεστη δυσφορία στις αρθρώσεις. Η κουρκουμάς, για παράδειγμα, χάρη στη δράση της κατά των ελεύθερων ριζών, είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην περίπτωση φλεγμονής.

Τα Εργαστήρια Ortis έχουν δημιουργήσει διάφορα προϊόντα στη βάση της κουρκουμά, με στόχο τη γρήγορη ανακούφιση από τη δυσφορία στις αρθρώσεις και την αποφυγή μόνιμων συμπτωμάτων, χωρίς παρενέργειες.

Τα προϊόντα της σειράς αυτής

1 Item

ανά σελίδα
Set Descending Direction
 1. 30 δισκίων
  ORTIS - Flexicur FORTE
  Flexicur FORTE Αρθρώσεις
  Ταχεία δράση
  €0,00
  ORTIS - Flexicur FORTE
  Flexicur FORTE Αρθρώσεις
  Ταχεία δράση
  €0,00

  Η κουρκούμη διατηρεί την ευκαμψία των αρθρώσεων. Βέλτιστη ...

1 Item

ανά σελίδα
Set Descending Direction