πού θα βρείτε τα προϊόντα μας
Τα προϊόντα ORTIS διατίθενται στα φαρμακεία
και online στο EvZeen.com

Ύπνος και Ηρεμία

Ύπνος και Ηρεμία

Νιώθετε κουρασμένοι και αγχωμένοι; Καλώς ήρθατε στο κλαμπ! Ένας στους πέντε ανθρώπους δηλώνει ότι υποφέρει από προβλήματα ύπνου. Ένας στους δέκα χρησιμοποιεί σε τακτική βάση υπνωτικά χάπια για να κοιμάται καλύτερα. Η Γαλλία και το Βέλγιο κατέχουν την πρωτιά στην κατανάλωση τέτοιου είδους φαρμακευτικών σκευασμάτων στην Ευρώπη.

Οι αιτίες των διαταραχών ύπνου

Πολύ συχνά, οι διαταραχές ύπνου είναι στενά συνδεδεμένες με το στρες και το έντονο άγχος. Χάρη στην απελευθέρωση ντοπαμίνης, το στρες μάς δίνει κίνητρο και μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε περίπλοκες καταστάσεις.

Ωστόσο, το μόνιμο ή μακροχρόνιο και εδραιωμένο στρες πυροδοτεί την απελευθέρωση κορτιζόλης – της ορμόνης που ξυπνά τον εγκέφαλο – κινητοποιώντας σημαντικά αποθέματα ενέργειας. Αυτό οδηγεί σε κακή ποιότητα ύπνου και κατά συνέπεια σε μια κατάσταση κούρασης ή και πραγματικής εξάντλησης, η οποία δεν καταβάλλει μόνο το σώμα αλλά και το ηθικό μας.

Διαταραχές ύπνου και στρες, φυσικές λύσεις

Για να αποφύγετε τις διαταραχές ύπνου, είναι απαραίτητο να διαχειριστείτε τα επίπεδα στρες αλλά και να δράσετε στις διάφορες φάσεις του ύπνου ώστε να βελτιώνετε μέρα με τη μέρα τον ύπνο σας και να επιτύχετε μια μακροπρόθεσμη ανάκαμψη.

Τα Εργαστήρια ORTIS προσφέρουν φυσικές λύσεις με βάση τα φυτά, που δεν προκαλούν παρενέργειες ή εθισμό. Τα προϊόντα αυτά σάς βοηθούν να αντισταθείτε στο στρες, να μετριάσετε τα αισθήματα έντονου άγχους και να χαλαρώσετε. Βοηθούν επίσης στην αποκατάσταση ενός ποιοτικού ύπνου.

Τα προϊόντα της σειράς αυτής

2 Αποτελέσματα

ανά σελίδα
Set Descending Direction
 1. 36 δισκία (3/βράδυ)
  ORTIS - Sleep & GO
  Sleep & GO Ύπνος
  Ταχεία δράση
  €0,00
  ORTIS - Sleep & GO
  Sleep & GO Ύπνος
  Ταχεία δράση
  €0,00

  Η συνεργιστική δράση του μελισσόχορτου, της εσχόλτζιας, το ...
 2. 30 δισκία (2/πρωί)
  ORTIS - ORGANIC Relax & GO
  ORGANIC Relax & GO Στρες
  Πρόγραμμα
  €0,00
  ORTIS - ORGANIC Relax & GO
  ORGANIC Relax & GO Στρες
  Πρόγραμμα
  €0,00

  Το τζινσένγκ σε σκόνη με υψηλή συγκέντρωση τζινσενοσιδών έ ...

2 Αποτελέσματα

ανά σελίδα
Set Descending Direction