πού θα βρείτε τα προϊόντα μας
Τα προϊόντα ORTIS διατίθενται στα φαρμακεία
και online στο EvZeen.com

Κυκλοφορία

Κυκλοφορία

Τα κρύα χέρια και πόδια, το αίσθημα βάρους στις γάμπες, το πρήξιμο και το μυρμήγκιασμα των άκρων, οι κιρσοί, το μελανιασμένο δέρμα, κτλ. αποτελούν ενδείξεις κακής κυκλοφορίας του αίματος, μιας κατάστασης που επηρεάζει σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού.

Ποιες είναι οι αιτίες των προβλημάτων στην κυκλοφορία του αίματος;

Η κακή κυκλοφορία του αίματος σχετίζεται με διάφορους παράγοντες, οι οποίοι συχνά περιλαμβάνουν και κληρονομικά αίτια. Ωστόσο, η ανεπαρκής σωματική άσκηση, το κάπνισμα, η υπέρταση, η μη ισορροπημένη διατροφή ή ακόμη και η εγκυμοσύνη, επίσης μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα κυκλοφορίας.

Κάποιες φορές, όταν καθόμαστε για μεγάλες χρονικές περιόδους, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, παρεμποδίζεται η σωστή λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος.

Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος με φυσικό τρόπο

Όταν το αίμα δεν ρέει όπως θα έπρεπε μέσα από τις φλέβες και τις αρτηρίες μας, τα όργανα και τα κύτταρα του οργανισμού μας πιθανόν να μην λαμβάνουν τις θρεπτικές ουσίες και το οξυγόνο που χρειάζονται. Η καλή κυκλοφορία του αίματος είναι συνεπώς ζωτικής σημασίας. Θα πρέπει λοιπόν να λάβουμε μέτρα ώστε να περιορίσουμε τον καθιστικό τρόπο ζωής μας. Κινηθείτε: Το περπάτημα πιθανόν να αρκεί για να επιτύχετε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν εργάζεστε πίσω από ένα γραφείο, θα πρέπει να σηκώνεστε τακτικά από την καρέκλα σας και να προσπαθήσετε να μην σταυρώνετε τα πόδια σας όταν κάθεστε. Να θυμάστε επίσης να καταναλώνετε πολλά υγρά.

Η κυκλοφορία του αίματος μπορεί ακόμη να βελτιωθεί χάρη στη χρήση ορισμένων φυτών. Η λαγομηλιά και η κόκκινη άμπελος, για παράδειγμα, τονώνουν τις φλέβες και τα τριχοειδή αγγεία. Το αγριοκάστανο ανακουφίζει από το αίσθημα βάρους στις γάμπες και τον πόνο που προκαλεί.

Τα προϊόντα της σειράς αυτής

2 Αποτελέσματα

ανά σελίδα
Set Descending Direction
 1. 60 δισκίων (30 μέρες)
  ORTIS - Toniven
  Toniven Κυκλοφορία
  Γενική Κυκλοφορία αίματος
  €0,00
  ORTIS - Toniven
  Toniven Κυκλοφορία
  Γενική Κυκλοφορία αίματος
  €0,00

  Η κόκκινη άμπελος, το butcher's broom (Ρούσκος)το ιπποκάστανο βοηθ ...
 2. 7 φιαλίδια x 15 ml (7 μέρες)
  ORTIS - Toniven Express BIO
  ORGANIC Toniven Express Κυκλοφορία
  Ανάλαφρα πόδια
  Γρήγορη δράση
  €0,00
  ORTIS - Toniven Express BIO
  ORGANIC Toniven Express Κυκλοφορία
  Ανάλαφρα πόδια
  Γρήγορη δράση
  €0,00

  Μια οργανική λύση για ανάλαφρα πόδια, με νόστιμη γεύση ροδι ...

2 Αποτελέσματα

ανά σελίδα
Set Descending Direction