πού θα βρείτε τα προϊόντα μας
Τα προϊόντα ORTIS διατίθενται στα φαρμακεία
και online στο EvZeen.com

Μνήμη

Μνήμη

Είτε διαβάζουμε για εξετάσεις, είτε ψάχνουμε ένα αντικείμενο που φυλάξαμε σε ασφαλές μέρος πριν από μερικές βδομάδες ή προσπαθούμε να θυμηθούμε πού παρκάραμε το αυτοκίνητο ή έναν αριθμό τηλεφώνου ή απλά ένα ραντεβού, κτλ. βασιζόμαστε στη μνήμη μας, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, σε κάθε ηλικία.

Μήπως η μνήμη σας σάς προδίδει;

Ο εγκέφαλος αναλύει τη συνεχή μαζική εισροή πληροφοριών που μας βομβαρδίζουν και αποθηκεύει κάποιες από τις πληροφορίες αυτές, τις οποίες στη συνέχεια ανακαλεί την κατάλληλη στιγμή.

Ωστόσο, κάποιες φορές η μνήμη μας μάς προδίδει, ιδιαίτερα σε περιόδους, κόπωσης, στρες ή άγχους. Ακόμη, καθώς μεγαλώνουμε, ο εγκέφαλος λειτουργεί διαφορετικά και η μνήμη μας μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να μας προδώσει ή απαιτεί μεγαλύτερη συγκέντρωση.

Ωστόσο, με εξαίρεση διαταραχές της μνήμης που σχετίζονται με ορισμένες ασθένειες, μπορούμε να εκπαιδεύσουμε και να βελτιώσουμε τη μνήμη μας, ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί αποτελεσματικά για όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Βελτίωση της μνήμης την περίοδο εξετάσεων ή μετά την ηλικία των 40

Διάφορες ασκήσεις μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση της μνήμης, ώστε να συγκρατεί πιο εύκολα πληροφορίες σε καθημερινή βάση. Ένας υγιής τρόπος ζωής επίσης βοηθά στη διατήρηση της οξύτητας της μνήμης μας.

Τα Εργαστήρια ORTIS έχουν σχεδιάσει ένα φυσικό προϊόν που περιέχει τζίνγκο, ένα φυτό γνωστό για τη διέγερση της απόδοσης, της μνήμης και της ταχύτητας ανταπόκρισης, κυρίως μέσω της βελτίωσης της κυκλοφορίας του αίματος στον εγκέφαλο. Για βελτίωση της εγρήγορσης και της συγκέντρωσης χρησιμοποιείται επίσης και το φυτό γκουαράνα.

Τα προϊόντα της σειράς αυτής

1 Item

ανά σελίδα
Set Descending Direction
 1. 60 ταμπλέτες
  ORTIS - Memoform Exam
  Memoform Exam Μνήμη
  €0,00
  ORTIS - Memoform Exam
  Memoform Exam Μνήμη
  €0,00

  H συνέργεια των φυσικών συστατικών είναι η ιδανική λύση για ...

1 Item

ανά σελίδα
Set Descending Direction